Στι1 14 Ιανουαρίου 2019,η στρατηγική, οι στόχοι και η εξέλιξη του προγράμματος του Life-Biodelear προβλήθηκαν από το Agrocapital.gr στον επίσημο ιστότοπο του καθώς και στην σελίδα του στο μέσο κοινωνική δικτύωσης Facebook.

Διαβάστε περισσότερα: Το ελκυστικό Biodelear προβλήθηκε από την Agrocapital.gr

Ανάμεσα στους κύριους στόχους του LIFE-BIODELEAR βρίσκονται και η ελαχιστοποίηση των υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικων προϊόντων στους καρπούς των εσπεριδοειδών, αλλά και η επίδραση τόσο των συμβατικών όσο και των εναλλακτικών καλλιεργητικών πρακτικών στη γονιμότητα και την ποιότητα του εδάφους.

Η ερευνητική ομάδα του έργου δημοσίευσε τα έως τώρα παραγόμενα αποτελέσματα στο Integrated Control in Citrus Fruit Crops IOBC-WPRS Bulletin, Vol. 132, 2018 pp. 186-191:

Διαβάστε περισσότερα: Δημοσίευση αποτελεσμάτων στο Integrated Control in Citrus Fruit Crops IOBC-WPRS Bulletin

Η δουλειά του προγράμματος Life-Biodelear παρουσιάστηκε στις 3 Αυγούστου 2018 στην εβδομαδιαία εφημερίδα αγροτικής ανάπτυξης, Ύπαιθρος χώρα. Νωρίτερα, στις 25 Ιουλίου 2018 είχε προηγηθεί ανάρτηση του προγράμματος Life-Biodelear στην επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδα, ypaithros.gr.

Διαβάστε περισσότερα: Το Life- Biodelear στην Ύπαιθρο χώρα

Το Agro24.gr φιλοξένησε στην επίσημη ιστοσελίδα του καθώς και στη σελίδα του στο Facebook, στις 21 Ιουνίου 2018, τους στόxους, την στρατηγική και την πορεία του προγράμματος Life-Biodelear.

https://www.agro24.gr/agrotika/kainotomia/biodelear

Διαβάστε περισσότερα: Η δουλειά του προγράμματος Life-Biodelear στο Agro24.gr

agravia1

Η στρατηγική, οι στόχοι και η εξέλιξη του προγράμματος του Life-Biodelear προβλήθηκαν από το agravia.gr στον επίσημο ιστότοπο του καθώς και στην σελίδα του στο μέσο κοινωνική δικτύωσης Facebook στις 26 Ιουλίου 2017.

https://www.agravia.gr/texnologia/1515-life-biodelear-mia-kainotomia-gia-tin-katapolemisi-tis-mygas-tis-mesogeiou

Διαβάστε περισσότερα: Το Life-Biodelear προβλήθηκε από το agravia.gr

Σχετικά

Χρονοδιάγραμμα

Το έργο ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2014 και θα διαρκέσει πέντε έτη, μέχρι την 1η Ιουνίου του 2019.

Περισσότερα